Спіральний міксер з відкатною діжею ATMM
ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ
- Спіральні міксери з відкатною діжею ATMM призначені для одержання інтенсивних замісів тіста при виробництві хліба, хлібобулочних виробів на підприємствах хлібопекарської та кондитерської промисловості.
- Головною перевагою даного спірального міксера є відкатна діжа.
- Спіральний міксер ATMM має дві швидкості, час роботи регулюється автоматично.
- Діжа, місильний орган і захисна решітка тістоміса виготовлені з нержавіючої сталі.
- Змішувальна діжа обладнана системою кришок що запобігає випадінню борошна і тіста з діжі.
З УСІХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НАШИХ МЕНЕДЖЕРІВ:
+38 (067) 566-07-93
+38 (099) 429-14-41
baker2017@i.ua
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Модель
|
ATMM
|
Діаметр діжи, мм
|
950
|
Ширина, мм
|
700
|
Глибина, мм
|
950
|
Висота, мм
|
1500
|
Продуктивність (тісто), кг
|
250
|
Продуктивність (борошно), кг
|
150
|
Потужність двигуна, кВт
|
13,5
|
Вага, кг
|
1250
|