altuntop logo

russianukraineenglishturkey

СУЧАСНЕ ВИСОКОЯКІСНЕ ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ

 +38 (067) 566-07-93     +38 (099) 429-14-41

Bakerdream

e-cataloguedownload

ПІДГОТОВКА ТІСТА - ФЕРМЕНТАЦІЙНІ МАШИНИ

  • All
  • КЛІМАТ КОНТРОЛЬ
  • ФЕРМЕНТАЦІЙНІ КАМЕРИ
  • ФЕРМЕНТАЦІЙНІ МАШИНИ
load more hold SHIFT key to load all load all

Машина попередньої розстойки ATD 342

ЗАГАЛЬНА ІНФОРМАЦІЯ

  • Попередня розстойка є проміжною ланкою між тістоокруглювачем і вздовжньо-формувальним агрегатом.
  • Основна функція цієї машини - округлене тісто певний час піддати попередній розстойці.
  • Завдяки ферментаційнному процесу хліб виходить стандартної форми, якісним.
  • Виробництво залежить від замовника: час і кількість може бути необмеженим, тому продуктивність хліба змінюється.
  • За бажанням замовника люльки будь-якої моделі машини попередньої розстойки укомплектовуються тканинними комірками або кошиками.
  • Продуктивність може бути збільшена за бажанням замовника.
  • Машина оснащена фотодатчиками, що сприяє стабільній роботі і виключає випадання тістозаготовок.

З УСІХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НАШИХ МЕНЕДЖЕРІВ:

+38 (067) 566-07-93

+38 (099) 429-14-41

baker2017@i.ua

Зворотній дзвінок

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

atd

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Модель

ATD 342

Кількість кошиків, од

342

Ширина, мм

2020

Глибина, мм

2300

Висота, мм

2500

Продуктивність, од/годину

1500-2000

Час розстойки, хв.

10

Потужність двигуна, кВт

0,55

Вага, кг

950

КОНТАКТИ

УКРАЇНА

Дніпропетровськ

ул. Криворізськая, 72

Індекс 49035

+38 (067) 566-07-93

+38 (099) 429-14-41

baker2017@i.ua

ЗВОРОТНІЙ ДЗВІНОК

НАШ ОФІС