altuntop logo

russianukraineenglishturkey

СУЧАСНЕ ВИСОКОЯКІСНЕ ХЛІБОПЕКАРСЬКЕ ОБЛАДНАННЯ

 +38 (067) 566-07-93     +38 (099) 429-14-41

Bakerdream

e-cataloguedownload

Хлібопекарські та Пасхальні (Великодні) форми

(можливе нанесення полімерного покриття)

ПП з іноземними інвестиціями «Бейкердрім», пропонує до реалізації продукцію - хлібопекарські форми литі (ГОСТ - 17327-95) (ДСТУ -2797-94) власного виробництва, склеплені в трійники або будь-яке інше кількість за індивідуальним замовленням: Л7, Л10, Л11, Л12, Л Донецькі, форми Л Круглі і т.д.

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

uaform

пасхальные формы

пасхальные формы

пасхальные формы

З УСІХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НАШИХ МЕНЕДЖЕРІВ:

+38 (067) 566-07-93

+38 (099) 429-14-41

baker2017@i.ua

Зворотній дзвінок

ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД

teflons

пасхальные формы

пасхальные формы

пасхальные формы

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Назва форм

D(мм)
(верх)
D1(мм)
(низ)
H(мм)
(вис.)

Паска № 1

116 93 122

Паска № 2

104 91 125

Паска № 3

140 120 122

Пасхальна №1

150 120 125

Пасхальна №2

125 110 115

Пасхальна №3

112 90 107

Пасхальна №3a

108 87 84

Пасхальна №4

140 110 140

Кекс «Здоров`я»

170 123 117

Пасхальна «Київська»

150 140 80

Пасхальна «Київська 2»

125 109 90

«Горщик» №1

83 65 103

«Горщик» №2

105 85 125
«Горщик» №3 125 100 145
«Горщик» №4 133 100 90
«Горщик» №5 165 135 117
«Горщик» №6 98 85 88
«Горщик» №7 180 135 105

Традиційне пасхальне блюдо з сиру зустрічається на столах рідше, ніж паски. Хоча його приготування не складніше, необхідно знати тільки кілька секретів.

Приготувати справжню паску можна тільки за допомогою особливої ​​форми для випічки - пасочніци.

Існує два принципових способу приготування паски: холодний, для цього всі інгредієнти ретельно розтирають в тающую масу; варений, коли масу нагрівають на вогні до появи пухирців, а потім знімають і, поступово помішуючи, охолоджують, а потім укладають у великодні форми.

Для того щоб виріб легко можна було вийняти з форми для паски і при цьому воно зберегло свій вигляд, литу форму для пасок перед приготуванням потрібно вистилати злегка вологою марлею.

Сметану або вершки для паски слід вибирати густі й жирні. Для видалення з сметани зайвої вологи, її потрібно перекласти в полотняні мішок або мішечок з декількох шарів марлі, акуратно віджати, і потім на кілька годин покласти під прес.

Масло для паски має бути м'яким, кімнатної температури.

Для приготування паски потрібен сир найкращої якості. Він повинен мати однорідну структуру, бути свіжим і сухим. Для полегшення процесу приготування протирання сиру через сито можна замінити подвійним прокручуванням через м'ясорубку. Але слід пам'ятати, що при цьому сир може стати м'яким, роздавлений і в'язким.

Сир для паски можна приготувати самостійно з топленого молока. Для цього молоко потрібно попередньо топити в духовці кілька годин. Тривалість топления залежить від того, який колір молока вам хочеться отримати, адже чим довше топиться молоко, тим яскравіше буде його забарвлення. Пасха з сиру на топленому молоці матиме красивий рожевий колір і приємний тонкий присмак.

Паску необхідно тримати не менше 12 годин в холодильнику під гнітом.

Якщо при виготовленні паски використовується родзинки, то його необхідно попередньо підготувати: ретельно промити, перебрати, просушити за допомогою рушника або серветки.

Цукати для паски слід дрібно нарізати, цедру лимона найкраще натерти на тертці, пряні добавки потрібно дрібно перемолоти в кавомолці і просіяти через часте сито.

Мигдаль легше буде чистити, якщо залити його окропом і залишити на 20 хвилин. У цьому випадку шкірка легко зніметься. Потім ядра слід підсушити і подрібнити.

Якість паски залежить від якості великодніх форм! Купити великодні форми алюмінієві, паперові, литі хлібопекарські форми оптом і в роздріб можна у нас.

 

КОНТАКТИ

УКРАЇНА

Дніпропетровськ

ул. Криворізськая, 72

Індекс 49035

+38 (067) 566-07-93

+38 (099) 429-14-41

baker2017@i.ua

ЗВОРОТНІЙ ДЗВІНОК

НАШ ОФІС