Пошук по сайту
Хлібопекарські та Пасхальні (Великодні) форми
(можливе нанесення полімерного покриття)
ПП з іноземними інвестиціями «Бейкердрім», пропонує до реалізації продукцію - хлібопекарські форми литі (ГОСТ - 17327-95) (ДСТУ -2797-94) власного виробництва, склеплені в трійники або будь-яке інше кількість за індивідуальним замовленням: Л7, Л10, Л11, Л12, Л Донецькі, форми Л Круглі і т.д.
ЗОВНІШНІЙ ВИГЛЯД
З УСІХ ПИТАНЬ ЗВЕРТАЙТЕСЯ ДО НАШИХ МЕНЕДЖЕРІВ:
+38 (067) 566-07-93
+38 (099) 429-14-41
ХАРАКТЕРИСТИКИ
Назва форм |
D(мм) (верх) |
D1(мм) (низ) |
H(мм) (вис.) |
Паска № 1 |
116 | 93 | 122 |
Паска № 2 |
104 | 91 | 125 |
Паска № 3 |
140 | 120 | 122 |
Пасхальна №1 |
150 | 120 | 125 |
Пасхальна №2 |
125 | 110 | 115 |
Пасхальна №3 |
112 | 90 | 107 |
Пасхальна №3a |
108 | 87 | 84 |
Пасхальна №4 |
140 | 110 | 140 |
Кекс «Здоров`я» |
170 | 123 | 117 |
Пасхальна «Київська» |
150 | 140 | 80 |
Пасхальна «Київська 2» |
125 | 109 | 90 |
«Горщик» №1 |
83 | 65 | 103 |
«Горщик» №2 |
105 | 85 | 125 |
«Горщик» №3 | 125 | 100 | 145 |
«Горщик» №4 | 133 | 100 | 90 |
«Горщик» №5 | 165 | 135 | 117 |
«Горщик» №6 | 98 | 85 | 88 |
«Горщик» №7 | 180 | 135 | 105 |
Традиційне пасхальне блюдо з сиру зустрічається на столах рідше, ніж паски. Хоча його приготування не складніше, необхідно знати тільки кілька секретів.
Приготувати справжню паску можна тільки за допомогою особливої форми для випічки - пасочніци.
Існує два принципових способу приготування паски: холодний, для цього всі інгредієнти ретельно розтирають в тающую масу; варений, коли масу нагрівають на вогні до появи пухирців, а потім знімають і, поступово помішуючи, охолоджують, а потім укладають у великодні форми.
Для того щоб виріб легко можна було вийняти з форми для паски і при цьому воно зберегло свій вигляд, литу форму для пасок перед приготуванням потрібно вистилати злегка вологою марлею.
Сметану або вершки для паски слід вибирати густі й жирні. Для видалення з сметани зайвої вологи, її потрібно перекласти в полотняні мішок або мішечок з декількох шарів марлі, акуратно віджати, і потім на кілька годин покласти під прес.
Масло для паски має бути м'яким, кімнатної температури.
Для приготування паски потрібен сир найкращої якості. Він повинен мати однорідну структуру, бути свіжим і сухим. Для полегшення процесу приготування протирання сиру через сито можна замінити подвійним прокручуванням через м'ясорубку. Але слід пам'ятати, що при цьому сир може стати м'яким, роздавлений і в'язким.
Сир для паски можна приготувати самостійно з топленого молока. Для цього молоко потрібно попередньо топити в духовці кілька годин. Тривалість топления залежить від того, який колір молока вам хочеться отримати, адже чим довше топиться молоко, тим яскравіше буде його забарвлення. Пасха з сиру на топленому молоці матиме красивий рожевий колір і приємний тонкий присмак.
Паску необхідно тримати не менше 12 годин в холодильнику під гнітом.
Якщо при виготовленні паски використовується родзинки, то його необхідно попередньо підготувати: ретельно промити, перебрати, просушити за допомогою рушника або серветки.
Цукати для паски слід дрібно нарізати, цедру лимона найкраще натерти на тертці, пряні добавки потрібно дрібно перемолоти в кавомолці і просіяти через часте сито.
Мигдаль легше буде чистити, якщо залити його окропом і залишити на 20 хвилин. У цьому випадку шкірка легко зніметься. Потім ядра слід підсушити і подрібнити.
Якість паски залежить від якості великодніх форм! Купити великодні форми алюмінієві, паперові, литі хлібопекарські форми оптом і в роздріб можна у нас.
УКРАЇНА
Дніпропетровськ
ул. Криворізськая, 72
Індекс 49035
+38 (067) 566-07-93
+38 (099) 429-14-41